Avto
15 ogledov

Marca prihaja prenovljeni megane

Prenovljeni renault megane.
1/8
Renault
Renault bo meseca marca pri nas na voljo v prenovljeni različici. Osvežitev obsega sprednji del z novimi LED dnevnimi lučmi, izboljšani pa so tudi posamezni detajli zunaj in v notranjosti avtomobila.

Renault megane letnika 2012 bo na evropskih trgih ponudil tri nove motorje: Energy dCi 110, Energy dCi 130 in Energy Tce 115. Slednji je najmočnejši 1,2-litrski bencinski motor na trgu, povprečna poraba po tovarniških podatkih pa je 5,3 litra na 100 prevoženih kilometrov ter 119 g CO2 izpustov na kilometer. S tem motorjem bo Megane lahko prevozil okoli 1.000 kilometrov, kar ga postavlja ob bok modelom z dizelskim motorjem.

Za dodatno udobje in varnost bo Renault kupcem ponudil sistem Visio, ki vozniku s pomočjo kamere pomaga pri ohranjanju vožnje na pravem voznem pasu, obenem pa avtomatsko preklaplja med zasenčenimi in dolgimi lučmi, kadar zazna nasproti vozeča vozila. Pomoč pri speljevanju v hrib  bo onemogočila nezaželeno nazadovanje vozila na klancih. In še ena novost, ki olajšuje menjavanje voznih pasov -  trije kratki utripi smernikov se bodo sprožili vsakič, ko se boste narahlo dotaknili ročice za smernike.

Osveženi Megane v Slovenijo prihaja meseca marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.