Avto
17 ogledov

Tablični računalnik del vozil Renault

Renault R-Link
1/14
Renault
Kot partner LeWeba, največjega evropskega dogodka o internetu, je Renault pariški dogodek izbral za premierno razkritje R-Linka, integriranega in povezanega tabličnega računalnika, ki bo postal del opreme prihodnjih Renaultovih vozil.

R-Link bo prihajajočim Renaultovim vozilom prinesel cenovno dosegljivo in intuitivno multimedijsko povezljivost, tako z zunanjim svetom kot z njegovimi uporabniki. Da bi voznikom omogočili uppravljanje R-Linka brez motečega odvračanja pogledov s ceste, ima R-Link velik, 18-centimetrski (7-inčni) zaslon, upravljalske gumbe na volanu in funkcijo prepoznavanja govora. R-Link prinaša tudi obširno povezljivost z avtomobilskimi storitvami in aplikacijami iz njim namenjene spletne trgovine (R-Link Store).

R-Link je preprost, uporabniku prijazen vmesnik med voznikom in vsemi funkcijami ter podatki njegovega avtomobila. Izbirnik ponuja dostop do multimedijskih vsebin, navigacije TOM TOM, trgovine R-Link Store in podobno. Uporabniki bodo lahko prilagodili domačo stran vmesnika in si uredili hiter dostop do njim najbolj priljubljenih aplikacij.

Ob zagonu delovanja bo trgovina R-Link Store ponujala več kot 50 uporabnih aplikacij, prilagojenih za uporabo na poti. Uporabnik jih bo lahko v svoj R-Link prenesel neposredno v vozilu, ali pa prek računa My Renault.

R-Link bo prvič vgrajen v prihajajočih vozilih ZOE in novi clio. Sledeč Renaultovi filozofiji "inovacij za vse" (innovation for all) bo kasneje na voljo v vseh novih prihajajočih Renaultovih modelih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.