Matt LeBlanc najhitrejši zvezdnik

Foto: Žurnal24 Matt Le Blanc je igral izjemno priljubljenega Joeyja Tribbianija. Foto: Reuters Rowan Atkinson Foto: Žurnal24 Tom Cruise Foto: Žurnal24 Cameron Diaz Foto: Žurnal24 Boris Becker Foto: Žurnal24 Glavni igralec filma Otok v mestu je Andy Garcia. Foto: Žurnal24 Režiser Danny Boyle
Igralec Matt Le Blanc, ki je zaslovel z vlogo Joeyja v nanizanki Prijatelji, je novi rekorder priljubljene britanske oddaje Top Gear, kjer zvezdniki na dirkališču tekmujejo, kdo je hitrejši. Z vrha je izrinil Mr. Beana (Rowana Atkinsona).
Oglej si celoten članek

Matt Le Blanc je z najhitrejšim časom na dirkališču presenetil vse, tudi voditelja Jeremyja Clarksona, in pokazal svoj skriti talent. Štiriinštiridesetletni ameriški igralec je krog s kio, s katero dirkajo svetovni zvezdniki, na dirkališču odpeljal v času minute in 42,1 sekunde ter z vrha najhitrejših zvezd z 0,1 desetinke hitrejšo vožnjo izrinil in po vsej verjetnosti razbesnel britanskega komika Rowana Atkinsona (Mr. Beana). Le Blanc je tako velik navdušenec nad svetovno popularno avtomobilistično TV oddajo, da naj bi sam navezal stik s producenti, da je lahko v njej nastopil. Clarksonu tako ni bilo treba predstavljati pravil, saj jih je igralec poznal na pamet. Izkazalo se je, da je povrh vsega odličen voznik, producenti oddaje so celo želeli, da posname dodatne kadre, da je bilo njegovo dirkanje videti še bolj spektakularno.

Na katera mesta so uvrščeni nekateri najbolj znani zvezdniki, si lahko ogledate v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 13. Februar 2012.

    Uau, ste pa rabili casa, da ste opazili... Epizoda, kjer se je to zgodilo, je sla v eter ze pred …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.