Mehanik, ki najraje rešuje kompleksne težave

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač
Predstavljamo kandidata za Mehanika leta 2019: Benjamin Rigač iz podjetja ACP d.o.o.
Oglej si celoten članek

Benjamin Rigač je svoje srednješolsko izobraževanje, smer strojni tehnik, zaključil v Murski Soboti (Srednja poklicna in tehniška šola – SPTŠ). Po končanem izobraževanju se je zaposlil v podjetju ACP d.o.o., ki je pooblaščen serviser za vozila Peugeot, Honda in Mitsubitshi. V svojem vsakdanu opravlja poklic avtomehanika-specialista.

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač

Avto V čem so slovenski mehaniki boljši od nemških?

Pri svojem delu je zelo natančen in skrben, sam pa pravi, da je esencialen del njegovega vsakdana prav reševanje kompleksnih izzivov. Teh pri novodobnih avtomobilih ne manjka, saj so današnja vozila mnogo zahtevnejša kar zahteva celovit pristop pri vzdrževanju in popravilu. Kot mladi specialist svojo pozornost posveča predvsem novim tehnologijam, elektronskim komponentam in računalnikom, ki v modernih avtomobilih prav gotovo ne manjkajo. 

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač

Avto Mehaniku boste morali zaupati bolj kot kadarkoli do zdaj

Podjetje ACP d.o.o. je v pomurski regiji prisotno s Peugeot servisom že kar 27 Let. Lahko se ponašajo z dolgoletno tradicijo in odlično vizijo. To potrjujejo številne nagrade, ki so bile podeljene, štiri krat za najboljši Peugeot servis v Sloveniji in mnogo zadovoljnih kupcev. Za prihodnost jih ne skrbi, saj verjamejo, da prinaša številne izzive. Trend nakazuje veliko porast električnih in hibridnih vozil, zato podjetje že ponuja štiri najnaprednejše električne polnilne postaje, ki zagotavljajo kontrolirano in optimalno polnjenje omenjenih vozil.

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač

Avto Vsak tretji slovenski dirkač je mehanik

Kot so zapisali, nova vozila predstavljajo številne novosti in izzive, zato se za ta namen izvajajo raznovrstna šolanja in strokovne delavnice. Poleg tega opravljajo tudi kleparsko ličarske storitve, tako, da stranka pri njih res dobi celovito storitev.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.