Mercedes GLC in njegov novi pogled

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC
GLC je postal še lepši. In bolj izpopolnjen.
Oglej si celoten članek

Mercedes na avtosalon v Ženevi prihaja s posodobljenim GLC-jem, ki mu bodo novosti več kot koristile v vse hitrejšem tempu premijskih suvov. 

Poleg nežnih posodobitev zunanjosti z novim izgledom dnevnih luči je GLC največ pridobil v notranjosti. Nov je multifunkcijski volan s stikali, ki jih je uvedel S. Digitalizacija je vidna pri novem 12,3-palčnem voznikovem zaslonu in izbiri med 7- ali 10,3-palčnim sredinskim zaslonom. Namesto vrtljivega sredinskega izbirnika sedaj z funkcijami na zaslonu voznik upravlja prek kontrolne ploščice. 

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC

Dodani so novi asistenčni sistemi, vključno s pomočnikom za križišča. Posodobljeni in močnejši so agregati, med katerimi sta največja novost elektrificirana bencinska motorja z 48-voltnim sistemom napeljave in starter generatorjem, ki pomaga glavnemu motorju. GLC je kot eden zadnjih Mercedesovih modelov dobil 2,0-litrskega štirivaljnega dizla, ki je upokojil starega 2,1-litrskega.

Posodobljen je tudi 4Matic štirikolesni sistem za bolj zanesljiv spopad z neasfaltirano podlago.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:42 3. Marec 2019.

    P̶o̶g̶l̶e̶d̶ Izgled ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.