Mercedes kar sam pokazal SLC-ja

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz SLC
Ne, te fotografije niso delo paparacov. Posneli so jih kar uradni fotografi Mercedes-Benza in malce podražili bogato klientelo, kako bo izgledal prihodnji SLC AMG.
Oglej si celoten članek

Ponavadi fotografije zakamufliranih avtomobilov pricurljajo v javnost prek specializiranih revij, ki najemajo t. i. carparace, fotografe, specializirane za odkrivanje novih modelov, ko so še v fazi testiranj. 

Pri Mercedes-Benzu so se odločili nekoliko drugače in raje kar sami poslali v splet 12 fotografij svojega prihodnjega modela, ki naj bi bil konkurent porscheju 911 ali jaguarju F-typeu. Še vedno docela zakrita podoba zunanjosti daje po silhuetah vseeno slutiti, da si je tim pod vodstvom šefa zunanjega oblikovanja Roberta Lešnika zamislil podobo, ki se bo navezovala na večjega brata SLS AMG. Ali bo imel tudi slovita (in draga) galebja vrata, je za zdaj težko napovedati. 

Lahko domnevamo, da bo SLC AMG-ja gotovo poganjal tudi V8 turbo stroj, lahko upamo tudi na roadster različico. SLC AMG naj bi bil nared za kupce leta 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.