Avto
55 ogledov

Mercedes kar sam pokazal SLC-ja

Mercedes-Benz SLC
1/12
Mercedes-Benz AG
Ne, te fotografije niso delo paparacov. Posneli so jih kar uradni fotografi Mercedes-Benza in malce podražili bogato klientelo, kako bo izgledal prihodnji SLC AMG.

Ponavadi fotografije zakamufliranih avtomobilov pricurljajo v javnost prek specializiranih revij, ki najemajo t. i. carparace, fotografe, specializirane za odkrivanje novih modelov, ko so še v fazi testiranj. 

Pri Mercedes-Benzu so se odločili nekoliko drugače in raje kar sami poslali v splet 12 fotografij svojega prihodnjega modela, ki naj bi bil konkurent porscheju 911 ali jaguarju F-typeu. Še vedno docela zakrita podoba zunanjosti daje po silhuetah vseeno slutiti, da si je tim pod vodstvom šefa zunanjega oblikovanja Roberta Lešnika zamislil podobo, ki se bo navezovala na večjega brata SLS AMG. Ali bo imel tudi slovita (in draga) galebja vrata, je za zdaj težko napovedati. 

Lahko domnevamo, da bo SLC AMG-ja gotovo poganjal tudi V8 turbo stroj, lahko upamo tudi na roadster različico. SLC AMG naj bi bil nared za kupce leta 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.