Mercedes razkril razred V

Foto: Gregor Prebil Mercedes-benz razred V Foto: Gregor Prebil Mercedes-benz razred V Foto: Gregor Prebil Mercedes-benz razred V Foto: Gregor Prebil Mercedes-benz razred V Foto: Gregor Prebil Mercedes-benz razred V
Mercedes-Benz je razkril nov model – razred V, ki v modelni paleti zamenjuje model viano. K nam prihaja poleti. V Nemčiji bo stal najmanj 42.900 evrov.
Oglej si celoten članek

Širša javnost bo novi razred V spoznala v Ženevi, novinarji pa so že dočakali razkritje novega vozila, ki je zdaj približan večjim osebnim vozilom. Novinec VIP-razvajanje ponuja od šestim do osmim potnikom, odvisno od razporeditve sedežev.

Videz je manjše presenečenje kot notranjost. Ta se lahko z materiali, obliko in tehnologijo brez sramu primerja s prestižnimi modeli proizvajalca luksuznih vozil iz Stuttgarta. Ima tudi touchpad, sistem, ki deluje po zgledu drsnika pri prenosnih računalnikih, s katerim upravljamo funkcije, ki se prikazujejo na samostoječem zaslonu.

Nov je 2,1-litrski motor, prav tako vzmetenje, za varnost pa skrbi deset asistenčnih sistemov; prvič tudi tehnologija za prepoznavanje bočnega vetra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.