Avto
73 ogledov

Mercedes razkril razred V

Mercedes-benz razred V
1/5
Gregor Prebil
Mercedes-Benz je razkril nov model – razred V, ki v modelni paleti zamenjuje model viano. K nam prihaja poleti. V Nemčiji bo stal najmanj 42.900 evrov.

Širša javnost bo novi razred V spoznala v Ženevi, novinarji pa so že dočakali razkritje novega vozila, ki je zdaj približan večjim osebnim vozilom. Novinec VIP-razvajanje ponuja od šestim do osmim potnikom, odvisno od razporeditve sedežev.

Videz je manjše presenečenje kot notranjost. Ta se lahko z materiali, obliko in tehnologijo brez sramu primerja s prestižnimi modeli proizvajalca luksuznih vozil iz Stuttgarta. Ima tudi touchpad, sistem, ki deluje po zgledu drsnika pri prenosnih računalnikih, s katerim upravljamo funkcije, ki se prikazujejo na samostoječem zaslonu.

Nov je 2,1-litrski motor, prav tako vzmetenje, za varnost pa skrbi deset asistenčnih sistemov; prvič tudi tehnologija za prepoznavanje bočnega vetra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.