Tako je na avtocesti videti pospešek do 315 km/h

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Novi mercedes S63 AMG je prava zver. V videu preverite, zakaj.
Oglej si celoten članek

Če ste se vprašali, koliko hitrejši je prenovljeni mercedes razred S od prehodnika, si poglejte video, ki je nastal na nemški avtocesti ...

Mercedes Mercedes razkril prestižni Lešnikovi mojstrovini

Pod motornim pokrovom najbolj luksuzne Mercedesove limuzine v športni različici S63 AMG je 4,0-litrski biturbo motor V8, ki razvije 457 kilovatov moči (612 KM), devetstopenjski samodejni menjalnik (prej je bil menjalnik sedemstopenjski) pa navor razporeja na vsa štiri kolesa (prilagodljivi pogon 4Matic+). Novi razred S je do zob založen tudi z vsemi najnovejšimi tehnologijami, ki smo jih že dodobra preizkusili, tudi samodejno prehitevanje.

Dobesedno formula Najdražji in najbolj nori mercedes doslej!

Kupcem je na voljo tudi različica AMG S 65, v kateri grmi V12 s 463 kW (630 KM) in kar tisoč njutnmetri navora. Podatek 4,2 sekunde pove vse. Če pa vam slučajno ne, bo prestižnost najbrž zacementirala slovenska cena: 358 tisoč evrov. Brez dodatne opreme.

Šef Mercedesa Šef Mercedesa brez dlake na jeziku

S 63 AMG od 0 do 100 km/h pospeši v 3,5 sekunde, lastnik pa lahko uživa tudi ob pogled na atraktivna 20-palčna platišča AMG, konice pokonci pa postavi zvok, ki ga pričara izpušni sistem performance. Ne gre spregledati niti športnega vzmetenja in karbon-keramičnih zavor ...

Avto Mercedes ni dovolil povoziti Kim Džong Una



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:43 16. Oktober 2017.

    Uffff,verjetno noro dober filing.Adrenalinsko.Like it.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.