Mercedesi na Goriškem

Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem. Foto: Žurnal24 Zbor ljubiteljev vozil mercedes na Goriškem.
Na Goriškem je potekal prvi letošnji zbor vseh treh sekcij – starodobniki, športna vozila in novodobniki, Mercedes-Benz Cluba Slovenija. Poglejte si nekaj utrinkov z druženja.
Oglej si celoten članek

Letošnja sezona vožnje starodobnikov se je pričela v Gorici. Člani slovenskega kluba Mercedes-Benz so organizirali izlet po Goriški pokrajini, skupaj pa so se odpeljali tudi do Muzeja Ford.

Pročelje muzeja je replika fasade podjetja Ford Italia, ki je imelo sedež v Trstu. Nad pročeljem je montiran originalni reklamni napis, s strehe te bivše tovarne v Trstu. Muzej upravlja 85-letni lastnik Paolo Gratton. V muzeju najdete tudi predvojna vozila, Gratton pa se je že v poznih šestdesetih in zgodnjih sedemdesetih letih udeleževal starodobniških rally-jev v takratni Jugoslaviji. V muzeju je predstavljenih tudi nekaj njegovih inovacij. Zanimanje je prevzel avtomobil, ki ga je vozil s pomočjo kamere, voznik pa je sedel v prtljažnem prostoru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.