Milijon za stari peugeot

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ahmadinedžad Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Neimenovana oseba je na spletni dražbi ponudila milijon dolarjev za stari peugeot 504, ki je v lasti iranskega predsednika Mahmuda Ahmadinedžada, so sporočili državni mediji.
Oglej si celoten članek

Ahmad Esfandijari, šef iranske Dobrodelne organizacije, je dejal, da je bogata ponudba prišla iz ene od arabskih držav. Iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad je ob koncu lanskega leta na spletu sprožil dobrodelno dražbo za svoj 34-let star peugeot 504, ves prihodek od prodaje pa bo namenil izgradnji hiš za invalide in ženske, ki same skrbijo za svoje družine. Dražba pa s ponudbo milijon dolarjev še ni končana, saj se izteče šele čez mesec dni.

Ahmadinedžad si v javnosti vedno želel biti prikazan kot "ljudski predsednik“ in prijatelj revnih ljudi. Po prvi izvolitvi leta 2005 je moral predsednik razkriti seznam s popisom svojega imetja, na katerem je bila tudi 40 let stara hiša v izmeri 175 kvadratnih metrov v Teheranu, kjer v večini stanuje srednji razred Irancev, dva bančna računa in stari peugeot 504. Po izvolitvi je po drugi izvolitvi obljubil. da bo njegova prioriteta reševanje stanovanjskih težav, zaposlovanje in reforma ekonomije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.