Mini in Smart tudi s skuterji

Foto: Žurnal24 Mini scooter E-Concept Eco Foto: Žurnal24 Mini scooter E-Concept Eco Foto: Žurnal24 Mini scooter E-Concept Eco Foto: Žurnal24 Smart forOne Foto: Žurnal24 Smart forOne Foto: Žurnal24 Smart forOne
Mini bo na avtomobilskem salon v Parizu predstavil električna dvokolesnika scooter E-Concept Eco, Smart pa električni skuter forOne.
Oglej si celoten članek

Po modelih countryman s štirimi vrati in pogonom na vsa štiri kolesa je na vrsti skuter z elektropogonom. Mini bo na avtosalonu v Parizu predstavil scooter E-Concept Eco z elektromotorjem, ki ga odlikujejo oblikovne poteze značilne za znamko Mini, kot so veliki merilniki hitrosti, vzvratno ogledalo in kromirani detajli. Scooter E-Concept bo v enaki barvi kot električni Mini E, imel pa bo litij-ionske baterije.
 

Mini Scooter E-Conceptu bo v Parizu delal družbo še en skuter in to smartov plug-in električni forOne. Gre za koncept, ki naj bi v prihodnje zaživel tudi v serijski proizvodnji. Trenutno podrobnosti še niso znane, smartov skuter pa naj bi z imel enim polnjenjem litij-ionskih baterij avtonomijo okoli 100 kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.