Avto
36 ogledov

Mini in Smart tudi s skuterji

Mini scooter E-Concept Eco
1/6
Žurnal24 main
Mini bo na avtomobilskem salon v Parizu predstavil električna dvokolesnika scooter E-Concept Eco, Smart pa električni skuter forOne.

Po modelih countryman s štirimi vrati in pogonom na vsa štiri kolesa je na vrsti skuter z elektropogonom. Mini bo na avtosalonu v Parizu predstavil scooter E-Concept Eco z elektromotorjem, ki ga odlikujejo oblikovne poteze značilne za znamko Mini, kot so veliki merilniki hitrosti, vzvratno ogledalo in kromirani detajli. Scooter E-Concept bo v enaki barvi kot električni Mini E, imel pa bo litij-ionske baterije.
 

Mini Scooter E-Conceptu bo v Parizu delal družbo še en skuter in to smartov plug-in električni forOne. Gre za koncept, ki naj bi v prihodnje zaživel tudi v serijski proizvodnji. Trenutno podrobnosti še niso znane, smartov skuter pa naj bi z imel enim polnjenjem litij-ionskih baterij avtonomijo okoli 100 kilometrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.