Mini najavil najmočnejšo različico countrymana JCW

Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works Foto: MINI Mini countryman john cooper works
Druga generacija Minija countryman je največja in najbolj uporabna različica v floti vozil britanskega proizvajalca vozil, ki stavi na tradicijo in moderen dizajn. Vrh ponudbe predstavlja različica John Cooper Works. Po klasičnem countrymanu, ki kmalu prihaja na slovenske ceste, je novo podobo dobil tudi JCW, ki bo s 170 kilovati moči (231 KM), najzmogljivejši motor, ki so ga kdajkoli vgradili v Minija.
Oglej si celoten članek

Mini countryman JCW se v primerjavi s klasičnimi različicami modela razlikuje po bolj agresivno oblikovani zunanjosti - prednji del ima večje odprtine za zajem zraka, standardni so LED žarometi, zadnji strešni spojler, večja so aluminijasta platišča, izboljšano je vzmetenje, dodali so zmogljivejše zavore, pod katere se je podpisal Brembo, športni izpušni sistem s kromiranimi cevmi in športno notranjost s športnim usnjenim volanom, pedalkami iz nerjavečega jekla, športne sedeže ...

Tudi štirikolesni pogon

Countryman JCW ima pod motornim pokrovom 2,0-litrski turbo motor s 170 kilovatov moči (231 KM) in 350 Nm navora, standardno v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim menjalnikom (opcijsko z osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom). Ne glede na izbiro menjalnika je pospešek od 0 do 100 km/h 6,2 sekunde, največja hitrost je 233 km/h.

Avtomobil je dobil pogon na vsa štiri kolesa in veliko nove tehnike. V opremi je aktivni tempomat, sistem za prepoznavanje prometnih znakov, sistem za samodejno zaviranje, head-up zaslon, 6,5-palčni zaslon, ki je del multimedijskega sistema (opcijsko je na voljo tudi 8,8-palčni zaslon).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.