Mini se je preselil na novo lokacijo

Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana
Znamka Mini se je iz nakupovalnega centra BTC City s 1. junijem preselila na novo lokacijo v prodajnem salonu podjetja Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Blaž Urbanija, izvršni direktor podjetja Wallis Motor Ljubljana, v čigar prostorih so uredili novi Minijev salon, je povedal , da je to že tretja otvoritev novega prodajnega salona, odkar nastopajo v Sloveniji. Pred tem so namreč svojih prostorih uredili prodajo avtomobilov znamk BMW in Land Rover. Pod eno streho so tako zbrali obe znamki BMW-jeve skupine.

Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana

Odločite  za ureditev Minijevega salona v svojih prostorih so sicer tehtali nekaj časa in na koncu jih je k temu  privedlo dejstvo, da ji bo na voljo večji prostor v velikosti 350 kvadratnih metrov ter da bodo lahko izkoriščali sinergije med vsemi tremi znamkami ter njihovo prodajo, poprodajo in servisnimi storitvami.

Avto Na testu eden najbolj zabavnih avtomobilov ta hip

Minijev novi prodajni salon je poleg tega urejen po najnovejših standardih te znamke in je tak šele tretji v Evropi in prvi v Južni Evropi. Vozila v njem predstavljajo na moderen način in celoten postopek predstavitve i  prodaje orientirajo k samemu kupcu. Na mizi za prodajalce le zaključijo prodajni proces, vse ostalo pa se dogaja v tako imenovani dnevni sobi, kjer so njihove stranke lahko bolj sproščene. Konfiguracije vozil in podrobne slike je mogoče izdelati tudi na digitalen način, da si lahko stranka virtualno predstavi, kakšen bo njen avtomobil, če takšnega ni v prodajnem salonu.

Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana

Za morebitne kupce avtomobilov znamke Mini so v juniju pripravili tudi dve posebni lokalni izdaji avtomobilov mini cooper SE green edition in mini cooper countryman final edition. Odlično opremljeni električni mini cooper bo na voljo za 36.990 evrov, mini cooper countryman pa za 33.990 evrov. Pri slovenskem uvozniku pravijo, da bosta obe posebni ediciji na voljo z vsemi barvami zunanjosti, ki so na njiju na voljo.

Dva v enem Avto, ki nas je presenetil z dvojno osebnostjo

Urbanija je napovedal še eno spremembo, ki bo sledila ureditvi novega Minijevega salona. Ker jim je na šišenski lokaciji zmanjkalo prostora, bodo v trzinskem Avto Aktivu vzpostavili center rabljenih vozil, ki bo predvidoma začel delovati do konca poletja.

dezurni@styria-media.si

Foto: MINI Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.