Avto
1146 ogledov

Mini se je preselil na novo lokacijo

Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana
1/12
MINI
Znamka Mini se je iz nakupovalnega centra BTC City s 1. junijem preselila na novo lokacijo v prodajnem salonu podjetja Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani.

Blaž Urbanija, izvršni direktor podjetja Wallis Motor Ljubljana, v čigar prostorih so uredili novi Minijev salon, je povedal , da je to že tretja otvoritev novega prodajnega salona, odkar nastopajo v Sloveniji. Pred tem so namreč svojih prostorih uredili prodajo avtomobilov znamk BMW in Land Rover. Pod eno streho so tako zbrali obe znamki BMW-jeve skupine.

Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana | Avtor: MINI MINI

Odločite  za ureditev Minijevega salona v svojih prostorih so sicer tehtali nekaj časa in na koncu jih je k temu  privedlo dejstvo, da ji bo na voljo večji prostor v velikosti 350 kvadratnih metrov ter da bodo lahko izkoriščali sinergije med vsemi tremi znamkami ter njihovo prodajo, poprodajo in servisnimi storitvami.

Mini Electric Avto Na testu eden najbolj zabavnih avtomobilov ta hip

Minijev novi prodajni salon je poleg tega urejen po najnovejših standardih te znamke in je tak šele tretji v Evropi in prvi v Južni Evropi. Vozila v njem predstavljajo na moderen način in celoten postopek predstavitve i  prodaje orientirajo k samemu kupcu. Na mizi za prodajalce le zaključijo prodajni proces, vse ostalo pa se dogaja v tako imenovani dnevni sobi, kjer so njihove stranke lahko bolj sproščene. Konfiguracije vozil in podrobne slike je mogoče izdelati tudi na digitalen način, da si lahko stranka virtualno predstavi, kakšen bo njen avtomobil, če takšnega ni v prodajnem salonu.

Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana | Avtor: MINI MINI

Za morebitne kupce avtomobilov znamke Mini so v juniju pripravili tudi dve posebni lokalni izdaji avtomobilov mini cooper SE green edition in mini cooper countryman final edition. Odlično opremljeni električni mini cooper bo na voljo za 36.990 evrov, mini cooper countryman pa za 33.990 evrov. Pri slovenskem uvozniku pravijo, da bosta obe posebni ediciji na voljo z vsemi barvami zunanjosti, ki so na njiju na voljo.

Mini Cooper Countryman Dva v enem Avto Avto, ki nas je presenetil z dvojno osebnostjo

Urbanija je napovedal še eno spremembo, ki bo sledila ureditvi novega Minijevega salona. Ker jim je na šišenski lokaciji zmanjkalo prostora, bodo v trzinskem Avto Aktivu vzpostavili center rabljenih vozil, ki bo predvidoma začel delovati do konca poletja.

dezurni@styria-media.si

Mini prodajni salon Wallis Motor Ljubljana | Avtor: MINI MINI

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.