Minijeva aplikacija zmore še veliko več

Foto: MINI
Foto: MINI
Mini je predstavil drugo generacijo povezljivosti med avtom in voznikom. Aplikacija Mini connected med drugim sedaj omogoča izbiro najboljših poti, pri čemer upošteva voznikovo zgodovino.
Oglej si celoten članek

Znamka Mini, ki spada pod okrilje BMW, je že pred leti pričela z vgrajevanjem sistema Mini conncted, s čimer je bila med prvimi, ki so napovedovali silovit razvoj povezljivosti avtomobila z digitalnim svetom. 

Sedaj je sistem aplikacije, ki združuje delovanje pametnega telefona in avtomobila, nadgrajen z nekaterimi novostmi, med drugim omogoča vključevanje na spletu najdenih lokacij neposredno v navigacijo ali pa telefoniranje na prikazane številke kar iz avtomobila. Novost so še prikaz športnih prikazovalnikov in prečnih ter vzdolžnih sil na osrednjem zaslonu, tu je prilagodljivi koledar s stiki in naslovi, med glavnimi novostmi pa je tudi funkcija "status", ki vozniku na mobilni napravi sporoča glavne informacije o trenutnem stanju vozila, kot so lokacija, nivo goriva, zadnja pot ...

Morda največja posebnost pa je Mini stretwise funkcija, ki vozniku predlaga najboljšo pot do cilja, še preden sploh vžge avtomobil. Ob tem aplikacija upošteva dosedanji način in tip voženj, kot tudi predvideno porabo goriva. 

Uporabniki po prvih odzivih sodeč sicer še vedno pogrešajo možnost poslušanja spletnega radia. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.