Na en mah onemogočil pajka, sonce in tatove

Foto: Auto klub / Adem Golać Foto: Auto klub / Adem Golać Foto: Auto klub / Adem Golać
Lastnik novega mercedesa razreda C se je dobro pripravil na dopust in vse nevarnosti, ki pretijo njegovemu prestižnemu avtomobilu. Omislil si je trojno zaščito.
Oglej si celoten članek

Iz Novalje na hrvaškem Pagu prihaja fotografija iznajdljive inovacije za avtomobil, ki ima kar trojno funkcijo. Lastnik mercedesa razreda C je izumil pokrov za platišča, ki hkrati brani platišča pred žgočim soncem, na vsakem platišču je ključavnica, ki odvrača nepridiprave od kraje, hkrati pa mu avtomobila ne more odpeljati niti pajek.

"Ključavnica, železo, malo inženirskega znanja in logike," so pod fotografijo zapisali hrvaški kolegi pri hrvaškem Avoklubu, ki so objavili fotografijo mercedesa in pripisali, da ima francoske registrske oznake. Kako točno deluje koncept trojne zaščite niso uspeli izvedeti, je pa zagotovo to ena od najbolj nenavadnih inovacij leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:36 24. Julij 2017.

    In zakaj je parkiral tam, kjer se ne sme - v križišču, pred znakom STOP. Se vidi, da nima pojma …

  • MK
    16:02 24. Julij 2017.

    mam pa že raje, da mi s pajkom lepo naložijo in odpeljejo ali pa se zajebavajo in ti ga še …

  • 15:54 24. Julij 2017.

    ADORA 563PT...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.