Avto
27899 ogledov

Na en mah onemogočil pajka, sonce in tatove

1/3
Auto klub / Adem Golać
Lastnik novega mercedesa razreda C se je dobro pripravil na dopust in vse nevarnosti, ki pretijo njegovemu prestižnemu avtomobilu. Omislil si je trojno zaščito.

Iz Novalje na hrvaškem Pagu prihaja fotografija iznajdljive inovacije za avtomobil, ki ima kar trojno funkcijo. Lastnik mercedesa razreda C je izumil pokrov za platišča, ki hkrati brani platišča pred žgočim soncem, na vsakem platišču je ključavnica, ki odvrača nepridiprave od kraje, hkrati pa mu avtomobila ne more odpeljati niti pajek.

"Ključavnica, železo, malo inženirskega znanja in logike," so pod fotografijo zapisali hrvaški kolegi pri hrvaškem Avoklubu, ki so objavili fotografijo mercedesa in pripisali, da ima francoske registrske oznake. Kako točno deluje koncept trojne zaščite niso uspeli izvedeti, je pa zagotovo to ena od najbolj nenavadnih inovacij leta.

Komentarjev 7
  • gggg 21:36 24.julij 2017.

    In zakaj je parkiral tam, kjer se ne sme - v križišču, pred znakom STOP. Se vidi, da nima pojma o vožnji. Kaj mu pomaga dober avto, če ga ne zna vozit...

  • MK 16:02 24.julij 2017.

    mam pa že raje, da mi s pajkom lepo naložijo in odpeljejo ali pa se zajebavajo in ti ga še uničijo. Kaj res misli, da bo dobil odškodnino. Sem videl tudi že, da so avto z blokiranimi gumami vlekli za ...prikaži več sabo. Sicer zgolj nekih 30m ampak odmaknil so pa ga.

  • saso61 15:54 24.julij 2017.

    ADORA 563PT...