Neverjetno, kaj so ujele kamere

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Takšno početje je izjemno nevarno.
Oglej si celoten članek

Družba za avtoceste je objavila posnetek dogajanja na priključku Podutik pred predorom Šentvid. Včeraj popoldne je tam nastala kolona zaradi nesreče na avtocesti. Dodatno pa so razmere zaostrili neučakani vozniki. 

Kar nekaj jih je namreč vozilo v napačno smeri na priključku Podutik. Pri tem so ne le bili v prekršku, ampak tudi ovirali gasilce, ki so šli na kraj nesreče. "Tako početje, tudi če se skrijemo za skupinsko odgovornost, je izjemno nevarno in lahko ogrozi življenja," opozarjajo na Darsu.

Vožnja v napačno smer se kaznuje z globo najmanj 1.200 evrov in z 18 kazenskimi točkami, obračanje in ostali prepovedani manevri na avtocesti z vozili pa z globo 300 evrov. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 01:29 22. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

  • 00:15 22. Avgust 2018.

    Ma dajte no, to je samo posledica delovanja naše oblasti in drugih, ki urejajo promet. Je bil enkrat zaradi tovornjaka …

  • 21:46 21. Avgust 2018.

    bluzenje v tri dni narod prestrašen ko pride do takšne situacije in ne zna kaj naredit da bo pravilno saj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.