Na prodaj kup gnoja z imenom jugo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ogorčeni lastnik juga je ob prodaji svojega vozila napisal najslabši oglas za nekdaj pri nas priljubljeno vozilo, ki pa po svetu še danes velja za tarčo posmeha.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani Craigslist se je pojavil prodajni oglas, v katerem lastnik juga ni varčeval z besedami na njegove napake.

"Na prodaj je kup gnoja z imenom jugo. Oblikoval ga je zaostal inženir, sestavila pa ga je skupina pijanih delavcev. Vozne lastnosti so enake samokolnici. Le upate lahko, da vam bo zjutraj vžgal motor," piše v oglasu v katerem še piše, da je vrednost juga trajna kot hiše v predmestju Alabame.

To pa še ni vse. Neimenovani lastnik iz Los Angelesa je o jugu zapisal še sledeče: "Pločevinka coca-cole je bolj vzdržljiva od juga. Podrtija stoletja je lahko vaša, če s seboj prinesete 2.200 dolarjev (1.650 evrov)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 05:15 20. Februar 2013.

    Yugo 45 je bil edini avto katerega sem vozil 7 (sedem) let in in z njim naredil 90 000 km …

  • 22:46 19. Februar 2013.

    idi idi, avta tak ne znas vozit

  • 19:39 19. Februar 2013.

    Za marsikoga je res najboljše kolo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.