Na zadnjo stran avta namestil prednje meglenke!

Foto: KÜS
Foto: KÜS
Nenavadno, na kakšne ideje vse pridejo ljudje pri prilagoditvah svojih vozil
Oglej si celoten članek

Nemška organizacija za nadzor nad tehničnimi pregledi in brezhibnost vozil Küs vsake toliko objavi kakšno posebno 'cvetko', na katero naletijo ob pregledu vozil. 

Eden takšnih primerov, ko ne veš, ali bi lastniku (lastnici?) pomeril temperaturo, ali pa mu dal plaketo za posebne zasluge pri promociji neumnosti, je tudi nissan micra, ki je imela na zadnji strani pod odbijačem nameščene prednje meglenke. Verjetno naj bi opravljale funkcijo dodatnih luči za vzvratno vožnjo, pa čeprav njihova svetloba ni niti malo prijazna do drugih voznikov. 

Promo Tudi vi delate med vožnjo te napake?

Slovenski zakon o motornih vozilih predvideva kazen 400 evrov, če na avto namestite dele, ki niso homologirani, oziroma odobreni. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:35 7. December 2017.

    boljš to kot slovencelji z suvi brez zadnjih prižganih luči ob 5ih popoldne.

  • 19:55 2. December 2017.

    Bedakov, ki ne vedo čemu in kdaj so namenjene prednje in zadnje meglenke imamo tudi pri nas za izvoz!

  • 14:08 2. December 2017.

    ko voziš z malo starejšim avtom proti SUV-u z modernimi lučmi, je dosti slabše od tega primera. Zelo neprijetno je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.