Avto
8304 ogledov

Na zadnjo stran avta namestil prednje meglenke!

Predelan avto KÜS
Nenavadno, na kakšne ideje vse pridejo ljudje pri prilagoditvah svojih vozil

Nemška organizacija za nadzor nad tehničnimi pregledi in brezhibnost vozil Küs vsake toliko objavi kakšno posebno 'cvetko', na katero naletijo ob pregledu vozil. 

Eden takšnih primerov, ko ne veš, ali bi lastniku (lastnici?) pomeril temperaturo, ali pa mu dal plaketo za posebne zasluge pri promociji neumnosti, je tudi nissan micra, ki je imela na zadnji strani pod odbijačem nameščene prednje meglenke. Verjetno naj bi opravljale funkcijo dodatnih luči za vzvratno vožnjo, pa čeprav njihova svetloba ni niti malo prijazna do drugih voznikov. 

Promo Avto Tudi vi delate med vožnjo te napake?

Slovenski zakon o motornih vozilih predvideva kazen 400 evrov, če na avto namestite dele, ki niso homologirani, oziroma odobreni. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • oldii 11:35 07.december 2017.

    boljš to kot slovencelji z suvi brez zadnjih prižganih luči ob 5ih popoldne.

  • GERE 19:55 02.december 2017.

    Bedakov, ki ne vedo čemu in kdaj so namenjene prednje in zadnje meglenke imamo tudi pri nas za izvoz!

  • tlacan 14:08 02.december 2017.

    ko voziš z malo starejšim avtom proti SUV-u z modernimi lučmi, je dosti slabše od tega primera. Zelo neprijetno je tudi, ko nekdo s takimi homologiranimi lučmi vozi za tabo. Tako močne in visoke luči ima, da v snopu svojih ...prikaži več žarometov vidim svojo in sovoznikovo senco. Kdo je potrdil homologacijo za tako visoko usmerjene žaromete ?