Najboljše ozvočenje ima ...

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Proizvajalec kitar in ojačevalcev Fender je že dolgo cenjeno ime med glasbeniki, zdaj pa se je zasidral tudi v avtomobilski industriji. Fenderjevo ozvočenje v volkswagen beetlu je ameriški potrošniški portal CNET.com izbral za najboljše v avtomobilski industriji v letu 2011.
Oglej si celoten članek

Fenderjevi inženirji so nagrajeni zvočni sistem razvili izključno za vgradnjo v volkswagnov model beetle (hrošč) in je v omenjenem modelu na prodaj po vsem svetu. Kakovost zvoka so prepoznali tudi pri ameriškem potrošniškem portalu CNET.com, ki so Fender avdio sistem za VW hrošča razglasili za najboljši stereo zvok vozila za leto 2011.

"Odličen zvok in primerna cena so ta premium proizvod pripeljali do zmage," so pojasnili uredniki CNET-a na svoji spletni strani. Fenderjev sistem v hrošču vključuje desetkanalni ojačevalnik s 400 vati izhodne moči. Lastniki hroščev ob nakupu omenjenega avdio sistema v paketu prejmejo še ambientalno osvetlitev notranjosti v treh različnih barvah. Atraktivni so kromirani detajli okoli maske zvočnikov, kot tudi logotipi Fender, ki jih najdemo na vzvratnem ogledalu in zvočnikih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.