Avto
71 ogledov

Najboljše ozvočenje ima ...

Volkswagen beetle Gregor Prebil
Proizvajalec kitar in ojačevalcev Fender je že dolgo cenjeno ime med glasbeniki, zdaj pa se je zasidral tudi v avtomobilski industriji. Fenderjevo ozvočenje v volkswagen beetlu je ameriški potrošniški portal CNET.com izbral za najboljše v avtomobilski industriji v letu 2011.

Fenderjevi inženirji so nagrajeni zvočni sistem razvili izključno za vgradnjo v volkswagnov model beetle (hrošč) in je v omenjenem modelu na prodaj po vsem svetu. Kakovost zvoka so prepoznali tudi pri ameriškem potrošniškem portalu CNET.com, ki so Fender avdio sistem za VW hrošča razglasili za najboljši stereo zvok vozila za leto 2011.

"Odličen zvok in primerna cena so ta premium proizvod pripeljali do zmage," so pojasnili uredniki CNET-a na svoji spletni strani. Fenderjev sistem v hrošču vključuje desetkanalni ojačevalnik s 400 vati izhodne moči. Lastniki hroščev ob nakupu omenjenega avdio sistema v paketu prejmejo še ambientalno osvetlitev notranjosti v treh različnih barvah. Atraktivni so kromirani detajli okoli maske zvočnikov, kot tudi logotipi Fender, ki jih najdemo na vzvratnem ogledalu in zvočnikih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.