Najmanjkrat se pari med seboj kregajo v avtih znamke ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Če se želite s partnerjem v avtu manj kregati, potem morate izbrati eno od sledečih znamk avtomobilov.
Oglej si celoten članek

V Veliki Britaniji so naredili zanimivo anketo glede povezave med avtomobilskimi znamkami in nagnjenosti h temu, da se bo voznik oziroma voznica med vožnjo v avtu prepiral s partnerjem. 

Lastniki avtov znamke Škoda se najmanjkrat kregajo med vožnjo. Sodeč po anketi je le 34 odstotkov vprašanih lastnikov dejalo, da so v zadnjem letu imeli s svojim partnerjem v avtu "poln prepir". 

Tudi v avtomobilih znamk Mazda, Lexus, Kia in Peugeot se kregajo podpovrpečno pogosto. 

Na drugi strani pa delež kregajočih naraste med lastniki dragih znamk. Prav na dnu sta znamki Bentley in Ferrari, saj je imelo 89 odstotkov njihovih lastnikov v zadnjem letu v avtu vsaj kakšen vroč prepir, povzema anketo Daily Mail.

Distrakcija v avtu je razlog za številne nesreče, mednje sodi tudi pretirano ubadanje s sopotniki.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:46 3. Januar 2020.

    bedarija, neumnost,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.