Namigovanja: GT trio tik pred koncem

Foto: Amazon Prime
Foto: Amazon Prime
Voditeljske trojke Jeremy Clarkson, RIchard Hammond in James May naj bi bilo konec.
Oglej si celoten članek

Clarkson se je v svojem stilu odzval na namigovanja, da morda Amazonovega avtomobilističnega šova Grand Tour sploh ne bodo več snemali, s tem pa bo konec tudi dolgoletne voditeljske trojice.

Mail on Sunday je v nedeljo navedel izjave neimenovanega insajderja, da po zaključku tretje sezone, ki jo ravnokar snemajo, Amazon ne bo več podaljšal pogodbe z ustvarjalci, v prvi vrsti Jeremy Clarksnom, Richardom Hammondom in Jamesom Mayem. 

Pogodba o oddaji, ki jo je trojka začela snemati po neslavnem "izgonu" iz BBC-jevega Top Geara zaradi Clarksonovega nasilja, je vključevala snemanje treh sezon. "Trenutno ni nobenega indica, da bi snemali še kakšno sezono," je za britanski časnik povedal vir, blizu ustvarjalcev. 

Hammond in rimac Hudi grehi organizatorjev pri Hammondovi nesreči

"Oprosti Gordie"

Clarkson je na Twitterju te trditve označil za konjsko sr... in se osebno spravil na urednika Geordia Gregga. 

"Tako žalosten sem zaradi vesti, da bo Geordie Gregg odpuščen z mesta urednika Mail on Sunday. V resnici mi je bil vedno všeč."

V drugem tvitu pa je dodal: "Oprosti Geordie. Morda sem objavil nekaj, kar je navadno konjsko sr ... Bedno, kajne?"

57-letni Clarkson je pred dnevi  podpisal pogodbo z britansko televizijo ITV, za katero bo vodil sezono kviza "Lepo je biti milijonar." Ker sta tudi Hammond in May zaposlena z drugimi projekti, so se namigovanja, da se njihovemu skoraj 20 let trajajočemu konceptu predstavljanja avtomobilskih tematik bliža konec, še okrepila. 

Nenavadna izbira Ne boste verjeli, kdo bo vodil kviz Lepo je biti milijonar!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.