Avto
822 ogledov

Namigovanja: GT trio tik pred koncem

The Grand Tour Amazon Prime
Voditeljske trojke Jeremy Clarkson, RIchard Hammond in James May naj bi bilo konec.

Clarkson se je v svojem stilu odzval na namigovanja, da morda Amazonovega avtomobilističnega šova Grand Tour sploh ne bodo več snemali, s tem pa bo konec tudi dolgoletne voditeljske trojice.

Mail on Sunday je v nedeljo navedel izjave neimenovanega insajderja, da po zaključku tretje sezone, ki jo ravnokar snemajo, Amazon ne bo več podaljšal pogodbe z ustvarjalci, v prvi vrsti Jeremy Clarksnom, Richardom Hammondom in Jamesom Mayem. 

Pogodba o oddaji, ki jo je trojka začela snemati po neslavnem "izgonu" iz BBC-jevega Top Geara zaradi Clarksonovega nasilja, je vključevala snemanje treh sezon. "Trenutno ni nobenega indica, da bi snemali še kakšno sezono," je za britanski časnik povedal vir, blizu ustvarjalcev. 

Rimac concept one Hammond in rimac Avto Hudi grehi organizatorjev pri Hammondovi nesreči

"Oprosti Gordie"

Clarkson je na Twitterju te trditve označil za konjsko sr... in se osebno spravil na urednika Geordia Gregga. 

"Tako žalosten sem zaradi vesti, da bo Geordie Gregg odpuščen z mesta urednika Mail on Sunday. V resnici mi je bil vedno všeč."

V drugem tvitu pa je dodal: "Oprosti Geordie. Morda sem objavil nekaj, kar je navadno konjsko sr ... Bedno, kajne?"

57-letni Clarkson je pred dnevi  podpisal pogodbo z britansko televizijo ITV, za katero bo vodil sezono kviza "Lepo je biti milijonar." Ker sta tudi Hammond in May zaposlena z drugimi projekti, so se namigovanja, da se njihovemu skoraj 20 let trajajočemu konceptu predstavljanja avtomobilskih tematik bliža konec, še okrepila. 

Nenavadna izbira Magazin Ne boste verjeli, kdo bo vodil kviz Lepo je biti milijonar!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.