Avto
154 ogledov

Richarda Hammonda videli na Brniku, danes že snema na Hrvaškem

Richard Hammond. (Foto: BBC) Žurnal24 main
Trojček nekdanjih voditeljev Top Geara, zdaj vodijo oddajo Grand Tour, snema nova nadaljevanja svetovno popularne avtomobilistične oddaje na Hrvaškem. Richarda Hammonda so videli pred dvema dnevoma na brniškem letališču.

Richard Hammond, James May in Jeremy Clarkson na Hrvaškem snemajo nove epizode Grand Tourja, ki bodo na ogled jeseni. Čeprav se je o prihodu trojice popularnih voditeljev na Hrvaško že dlje časa na glas šušljalo, pa so bili po pisanju hrvaških spletnih medijev naključni mimoidoči šokirani, ko so v Zadru zagledali znane voditelje. Nekdanji voditelji Top Geara so na obali mirno pili kavo, se fotografirali z oboževalci in dajali avtograme. 

Te dni z audijem TT, prastara lado in buggijem v Zadru in na Pagu snemajo nove atraktivne prizore. Zanimivo je, da nas je bralec obvestil, da je 47-letnega Richarda Hammonda videl pristati na brniškem letališču, voditelj pa si je še včeraj ogledoval Plitvička jezera.

Hammond v Sloveniji

Richard Hammond se je očitno že dobro opomogel potem, ko je med snemanjem Grand Tourja padel z motocikla v Mozambiku. To se je zgodilo sicer že pred časom, a javnost s tem ni bila seznanjena. Vir je za Metro dodal, da je bilo vse skupaj vse prej kot nedolžno. Hammond naj bi tik pred nesrečo vozil zelo hitro, zato je ob padcu na prizorišča snemanja zavladala panika. K sreči pa kljub izgubi zavesti ni utrpel hujših poškodb, saj bi zaradi odročnosti zelo težko zagotovili ustrezno medicinsko oskrbo. 

Richarda Hammonda smo pred leti, še v vlogi voditelja Top Geara, intervjuvali tudi na zurnal24.si.

Prvi del intervjuja

Drugi del intervjuja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.