Avto
35 ogledov

Richard Hammond med snemanjem izgubil zavest

Grand Tour Profimedias
Richard Hammond, sovoditelj oddaje Grand Tour, je padel z motorja in se poškodoval med snemanjem oddaje v odročnem predelu Mozambika.

Vest je prišla v javnost šele sedaj, čeprav naj bi se nezgoda zgodila že pred časom. Richard Hammond se je te dni javil na platformi DriveTribe in zapisal, da je "v redu". "Lahko potrdim, da sem padel z motorja. Večkrat, pravzaprav in da, udaril sem se v glavo in še povsod drugam. Toda življenje gre naprej."

Čeprav je "Hrček" skušal pomiriti svoje ljubitelje, je sovoditelj Jeremy Clarkson za časnik Sun dejal, da jo je Hammond med nesrečo kar dobro skupil. Tako naj bi za nekaj časa celo izgubil zavest. Ko pa so Clarksona vprašali, ali so Hammonda nato morali odpeljati v bolnišnico, je odvrnil v zanj značilnem črnem humorju: "Mi ne uporabljamo bolnišnic."

Vir je za Metro dodal, da je bilo vse skupaj vse prej kot nedolžno. Hammond naj bi tik pred nesrečo vozil zelo hitro, zato je ob padcu na prizorišča snemanja zavladala panika. K sreči pa kljub izgubi zavesti ni utrpel hujših poškodb, saj bi zaradi odročnosti zelo težko zagotovili ustrezno medicinsko oskrbo. 

47-letni Hammond je zelo hudo nesrečo doživel že leta 2006, ko je na testni progi v puščavi pri okoli 460 kilometrih na uro na njegovem vozilu počila pnevmatika. Hammondovo življenje je takrat dva tedna viselo na nitki, še danes pa čuti določene posledice.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.