Naprava, ki blokira zaklepanje vozil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Ljubljani so policisti prijeli moškega, ki naj bi v vozilo vlomil s pomočjo naprave, ki blokira daljinsko zaklepanje vozila.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so odvzeli prostost 43-letniku, staremu znancu policije, osumljenemu storitve kaznivega dejanja velike tatvine.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, naj bi osumljeni 19. marca v popoldanskih urah na parkirnem prostoru ene izmed trgovin v Kajuhovi ulici v Ljubljani vlomil v osebno vozilo in iz njega vzel več sto evrov.

Glede na način storitve kaznivega dejanja policisti predvidevajo, da je vlomilec uporabljal elektronsko napravo, ki blokira daljinsko centralno zaklepanje vozila. Osumljeni je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:23 29. Marec 2014.

    20 centov v glavo takoj, ko ga dobijo pri delu. pol maš pa dve možnosti - al se bo to …

  • 13:25 29. Marec 2014.

    ufff še to je premal ...<br /><br />V moji okolici so bili za drogo obsojeni po tri leta ... in …

  • 09:28 29. Marec 2014.

    Lahko bi bilo. <br />Vsakemu takemu vsaj dve leti prisilnega dela, pa bodo pričeli razmišljati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.