Avto
33 ogledov

Naprava, ki blokira zaklepanje vozil

Avtomobilski ključi Shutterstock
V Ljubljani so policisti prijeli moškega, ki naj bi v vozilo vlomil s pomočjo naprave, ki blokira daljinsko zaklepanje vozila.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so odvzeli prostost 43-letniku, staremu znancu policije, osumljenemu storitve kaznivega dejanja velike tatvine.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, naj bi osumljeni 19. marca v popoldanskih urah na parkirnem prostoru ene izmed trgovin v Kajuhovi ulici v Ljubljani vlomil v osebno vozilo in iz njega vzel več sto evrov.

Glede na način storitve kaznivega dejanja policisti predvidevajo, da je vlomilec uporabljal elektronsko napravo, ki blokira daljinsko centralno zaklepanje vozila. Osumljeni je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Komentarjev 4
  • DasAuto 17:23 29.marec 2014.

    20 centov v glavo takoj, ko ga dobijo pri delu. pol maš pa dve možnosti - al se bo to nehalo al pa ne bo nobenga več med nami, ki bi to še delal.

  • erikkk 13:25 29.marec 2014.

    ufff še to je premal ...V moji okolici so bili za drogo obsojeni po tri leta ... in odsedeli ...ko so prišli na prostost so začeli po starem ... dobili so jih in sedaj ima vsak ...prikaži več po 6 let zapora ...ampak ne vrjamem da jih bo tud tak to odvrnilo od kriminala ...

  • kovinar 09:28 29.marec 2014.

    Lahko bi bilo. Vsakemu takemu vsaj dve leti prisilnega dela, pa bodo pričeli razmišljati.