Naprava za trganje asfalta

Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt
Peugeot je s športnim kupejem RCZ zadel žebljico na glavico, kar dokazujejo tudi prodajne številke, saj je v svoji kategoriji posekal celo neposrednega tekmeca audija TT. Posrečeno kombinacijo videza in športnih zmogljivosti so zdaj Francozi nadgradili še z omejeno serijo asphalt, ki za slabih pet tisočakov dodatnega denarja ponuja višji nivo ekskluzivizma.
Oglej si celoten članek

Ta je že od daleč viden v posebni sivi mat barvi, v katero bo odeto 800 kupejev, kolikor jih bo izdelanih v posebni seriji. O vzdržljivosti njenega (ne)sijaja na dolgi rok bi več vedeli povedati strokovnjaki za barve in čiščenje, je pa dejstvo, da je avtomobil skupaj z 19-palčnimi dvobarvnimi platišči v njej videti zelo vroče, kar so potrdili tudi komentarji naključnih mimoidočih dam.

Foto: Andrej Leban Peugeot RCZ asphalt

V notranjosti je sestavni del opreme usnjeno oblazinjenje z vgraviranim imenom različice, JBL-jev hi-fi, krominrane stopalke, športni volan, navigacija, alarm … Dodani so tudi dinamični ksenonski žarometi in parkirni senzorji spredaj in zadaj.

Za pogon le najboljše

Motor, s katerim naj bi asphalt trgal asfalt, je znani 1,6-litrski THP s 147 kW (200 KM) moči, ki je v kombinaciji s hitro prestavno ročico ročnega menjalnika tudi sicer daleč najbolj zaželen pri kupcih RCZ-ja. Med kratko preizkusno vožnjo je RCZ asphalt potrdil, da ni zgolj lep, temveč tudi zelo hiter kupe, ne glede na zavoje.

34.900 evrov je potrebno odšteti za to, da boste še bolj posebni od okoli 70 RCZ-jev, kolikor se jih ta trenutek vozi po naših cestah. Za Slovenijo so v prodajni kvoti le štiri vozila, ki verjetno ne bodo dolgo čakala na lastnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:42 11. September 2011.

    Saj je zakon avto, sploh nic nimam proti, ampak kje ste pa trganje asfalta nasli mi pa tudi ni jasno. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.