Ne, ta neverjeten prizor ni iz videoigre!

Foto: Slovaška policija
Foto: Slovaška policija
Zgodilo se je ne tako daleč od Slovenije.
Oglej si celoten članek

Eden tistih prizorov, ko se človek vpraša, kako je to mogoče? 44-letni Slovak je dokazal, da še kako je. 

Nadzorne kamere pred avtocestnim predorom Börik v bližini mesta Poprad v severno-vzhodnem delu Slovaške so posnele trenutek, ko je 44-letnik okoli 5. ure zjutraj zapeljal na obcestno oviro, ki se je v tistem hipu spremenila v vzletno rampo. BMW je namreč trenutek kasneje poletel in ob tem treščil v šest metrov visok strop predora. Ostalo je opravila gravitacija. 

xxx

Dramatična nesreča, podobna računalniški domišljiji, se je končala pravljično. Ko so reševalci prihiteli na prizorišče, so tam našli praktično nepoškodovanega 44-letnika. Policisti v njegovi krvi niso našli ničesat prepovedanega. Vse kaže, da je za trenutek zaspal za volanom. 

In BMW active tourer? Zanj ni bilo več pomoči. Morda strešna antena še vedno deluje.

Foto: Slovaška policija BMW nesreča

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.