Ne več renault laguna temveč talisman

Foto: Renault
Foto: Renault
Pri znamki Renault so potrdili, da se ime laguna, ki jo je njihov model D segmenta nosil skozi tri generacije, poslavlja. Nadomestil ga bo talisman.
Oglej si celoten članek

Pri Renaultu so objavili kratek promocijski video, v katerem napovedujejo svoj novi model v D segmentu, neposrednega konkurenta VW passatu, ford mondeu in drugim. V videu je sicer vidnih le nekaj bežnih detajlov novega avtomobila, je pa poleg navedeno tudi ime novinca - talisman.

Na kaj več bo potrebno počakati do 6. julija, ko bodo razkrite fotografije, avto bodo sicer javnosti uradno predstavili na septembrskem salonu v Frankfurtu. 

 

Pri Renaultu pravijo, da novo ime predstavlja varnost in moč obenem, prav tako je beseda lahko izgovorljiva v vseh jezikih sveta. Medtem ko obliko še skrbno skrivajo, je glede na vohunske fotografije znano, da bo notranjost v marsičem podobna tisti iz espacea vključno z velikim zaslonom na dotik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.