Avto
74 ogledov

Ne več renault laguna temveč talisman

Renault talisman Renault
Pri znamki Renault so potrdili, da se ime laguna, ki jo je njihov model D segmenta nosil skozi tri generacije, poslavlja. Nadomestil ga bo talisman.

Pri Renaultu so objavili kratek promocijski video, v katerem napovedujejo svoj novi model v D segmentu, neposrednega konkurenta VW passatu, ford mondeu in drugim. V videu je sicer vidnih le nekaj bežnih detajlov novega avtomobila, je pa poleg navedeno tudi ime novinca - talisman.

Na kaj več bo potrebno počakati do 6. julija, ko bodo razkrite fotografije, avto bodo sicer javnosti uradno predstavili na septembrskem salonu v Frankfurtu. 

 

Pri Renaultu pravijo, da novo ime predstavlja varnost in moč obenem, prav tako je beseda lahko izgovorljiva v vseh jezikih sveta. Medtem ko obliko še skrbno skrivajo, je glede na vohunske fotografije znano, da bo notranjost v marsičem podobna tisti iz espacea vključno z velikim zaslonom na dotik. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.