Neustrašna babica s sušilnikom umirila promet

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V soseski so se pogovarjali, kako umiriti promet in prišli na bizarno rešitev.
Oglej si celoten članek

Patti Baumgartner iz zvezne države Montana je za lokalne medije povedala, kako so se v njenem mestecu odločili umiriti promet na cesti, ob kateri se pogosto igrajo otroci, in tudi njeni vnuki. Dejala je, da imajo v naselju stalne težave z vozniki, ki ne želijo upočasniti vožnje.

Razkrivamo Razkrivamo - kako nekaznovano voziti 165 km/h mimo policijskega radarja

"Ljudje se stalno pritožujejo, da ne morejo prečkati ceste, hoditi ob cesti, niti kolesarit," pravi in dodaja, da so se pogovarjali, kako bi lahko umirili promet. Odločili so se, da Baumgartnerjevo posedijo na stop in ji dajo v roke sušilnik za lase, ki je videti kot policijski radar.

Slovensko mesto 2.000 voznikov na dan nevarno drvi mimo šole, radarja pa podarjajo muzeju

Njen sin je naredil fotografijo in jo objavil na družabnih omrežjih. Nemudoma je postala hit. Njeno potezo so prepoznali tudi mestni redarji, ki so ji podelili naziv "častne redarke" in ji podarili tudi svojo prepoznavno kapo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.