Nike je izdelal pnevmatiko za avto in izgleda lepo

Foto: Lexus Nike in Lexus Foto: Lexus Nike in Lexus Foto: Lexus Nike in Lexus Foto: Lexus Nike in Lexus Foto: Lexus Nike in Lexus Foto: Lexus Nike in Lexus
Kaj se zgodi, ko proizvajalec športne obutve ustvari obutev za avto.
Oglej si celoten članek

To sta poskusila Nike in Lexus. Prvi je za drugega izdelal poseben tip pnevmatik, namenjene za novega kompaktnega križanca UX. Oblikoval jih je John Elliot, predstavili pa so jih na newyorškem tednu mode. 

Stari maček oblikovanja Elliot je inspiracijo poiskal v zelo priljubljenem modelu Air Force 1 s perforiranem usnjem, ki jih je pred časom oblikoval za Nike.  

Pnevmatike so tako vse v belem, z utori in emblemi, z imitiranjem dvojno prešitega usnja, ventil za zrak pa je kovinski in s tem spominja na kovinske konice vezalk pri AF1. 

Zelo zanimivo, gotovo pa neuporabno za na realno cesto.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.