Nismo že na evropskih tleh

Foto: Nissan Nissan juke nismo Foto: Nissan Nissan juke nismo Foto: Nissan Nissan juke nismo
Nissan je športno izvedenko juka nismo končno pripeljal v Evropo.
Oglej si celoten članek

Pod zmogljivostno blagovno znamko nismo bo Nissan na trg pripeljal več novih športnih avtomobilov.

"Juke nismo je prvi izmed številnih modelov nismo, ki bodo obogatili našo ponudbo v prihodnjih mesecih. Z njimi bomo inovativni duh nisma približali širšemu krogu kupcev v Evropi," je dejal Paul Willcox, podpredsednik Nissana, pristojen za prodajo in marketing v Evropi.

Posebna izvedenka juka ponuja športen dizajn in aerodinamične elemente. Pod motornim pokrovom je bencinski 1,6-litrski štirivaljnik z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom. Moč je bila povečana na 147 kilovatov (200 konjskih moči). Produkcija novega modela je že v pogonu, in sicer ga bodo izdelovali v Nissanovi tovarni v Sunderlandu v Veliki Britaniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.