Nissan Juke-R 2.0 z 600 konjskimi močmi

Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0 Foto: Nissan Nissan juke-R 2.0
Nissan je pred kratkim s prvo skico najavil svetovno premiero modela Juke-R (novo različico so poimenovali juke-R 2.0). Zdaj so ga uradno predstavili na festivalu hitrosti v britanskem Goodwoodu.
Oglej si celoten članek

Kulisa je padla. To je strupeni nissan juke-R 2.0. Visoko zmogljivi križanec pod motornim pokrovom skriva 3,8-litrski V6 twin-turbo motor iz modela GT-R nismo. Pogonski agregat razvije 441 kilovatov moči (600 KM) in 652 Nm navora, kar je konkretno več v primerjavi s prvo generacjo juka-R z 362 kilovatov moči (492 KM).

Tehnične karakteristike so še skrivnost, zagotovo pa so še prepričljivejše, kot pri omenjenem juku-R, ki z mesta do 100 km/h pospeši v 3,7 sekunde, najvišja hitrost je 257 km/h.

Juke-R v paketu prinaša aero body kit, ki vključuje prednji odbijač z velikimi odprtinami za zrak izdelan iz ogljikovih vlaken, novi zadnji odbijač in difuzor, spremenjeni pragovi, razširjeni blatniki. Tudi motorni pokrov z odprtinami za zrak je izdelan iz ogljikovih vlaken. Izboljšali so podvozje, zavore so zmogljivejše, nov je izpušni sistem ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.