Avto
183 ogledov

Nissan Juke-R 2.0 z 600 konjskimi močmi

Nissan juke-R 2.0
1/17
Nissan
Nissan je pred kratkim s prvo skico najavil svetovno premiero modela Juke-R (novo različico so poimenovali juke-R 2.0). Zdaj so ga uradno predstavili na festivalu hitrosti v britanskem Goodwoodu.

Kulisa je padla. To je strupeni nissan juke-R 2.0. Visoko zmogljivi križanec pod motornim pokrovom skriva 3,8-litrski V6 twin-turbo motor iz modela GT-R nismo. Pogonski agregat razvije 441 kilovatov moči (600 KM) in 652 Nm navora, kar je konkretno več v primerjavi s prvo generacjo juka-R z 362 kilovatov moči (492 KM).

Tehnične karakteristike so še skrivnost, zagotovo pa so še prepričljivejše, kot pri omenjenem juku-R, ki z mesta do 100 km/h pospeši v 3,7 sekunde, najvišja hitrost je 257 km/h.

Juke-R v paketu prinaša aero body kit, ki vključuje prednji odbijač z velikimi odprtinami za zrak izdelan iz ogljikovih vlaken, novi zadnji odbijač in difuzor, spremenjeni pragovi, razširjeni blatniki. Tudi motorni pokrov z odprtinami za zrak je izdelan iz ogljikovih vlaken. Izboljšali so podvozje, zavore so zmogljivejše, nov je izpušni sistem ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.