Nissan predelal devet modelov

Foto: Žurnal24 Nissan Leaf Aero Style Concept Foto: Žurnal24 Motul Autech Nissan GT-R Foto: Žurnal24 Nissan Elgrand S-Tune Foto: Žurnal24 Nissan Fairlady Z Version Nismo Foto: Žurnal24 Nissan March Bolero Foto: Žurnal24 Nissan Elgrand Rider Premium Concept Foto: Žurnal24 Nissan Elgrand Rider Premium Concept interior Foto: Žurnal24 Nissan Serena Rider Foto: Žurnal24 Nissan Juke Sporty Package
Motor Co., Ltd., AUTECH Japan in Nissan Motorsports International Co. Ltd. (NISMO) bosta na avtosalonu predelanih vozil v Tokiu predstavila devet modelov.
Oglej si celoten članek

Med razstavljenimi primerki bo kopica takih, ki bodo zanimivi tudi evropski javnosti. To so nissan leaf aero style concept, juke sporty package, march bolero, nissan NISMO GT-R RC in NISMO version fairlady Z.

Leaf aero style concept odlikuje aerodinamični paket in nova platišča, juke sporty package pozornost privlači z kromiranimi dodatki in 17-palčnimi aluminijastimi platišči ter aerodinamičnim kit-om, pri nissanau march bolero je največ sprememb doletelo prednji del, kjer je nova zračna reža, izboljšana pa je tudi notranjost, ki je oplemenitena z bolj kakovostnimi materiali. Nissan NISMO GT-R RC (RC = racing competition) je dirkalna različica omenjenega modela, pri kateri so inženirji zmanjšali težo, izboljšali podvozje, mu dodali novo posodo za gorivo, karoserijo pa dodatno ojačali za primer trka. NISMO version FAIRLADY Z ima močnejši pogonski agregat, ki zdaj premore 261 kW/355KM, izboljšane so vozne lastnosti, dodelano vzmetenje, izboljšana je tudi notranjost, nov pa je še aero body kit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.