Avto
14 ogledov

Nissan predelal devet modelov

Nissan Leaf Aero Style Concept
1/9
Žurnal24 main
Motor Co., Ltd., AUTECH Japan in Nissan Motorsports International Co. Ltd. (NISMO) bosta na avtosalonu predelanih vozil v Tokiu predstavila devet modelov.

Med razstavljenimi primerki bo kopica takih, ki bodo zanimivi tudi evropski javnosti. To so nissan leaf aero style concept, juke sporty package, march bolero, nissan NISMO GT-R RC in NISMO version fairlady Z.

Leaf aero style concept odlikuje aerodinamični paket in nova platišča, juke sporty package pozornost privlači z kromiranimi dodatki in 17-palčnimi aluminijastimi platišči ter aerodinamičnim kit-om, pri nissanau march bolero je največ sprememb doletelo prednji del, kjer je nova zračna reža, izboljšana pa je tudi notranjost, ki je oplemenitena z bolj kakovostnimi materiali. Nissan NISMO GT-R RC (RC = racing competition) je dirkalna različica omenjenega modela, pri kateri so inženirji zmanjšali težo, izboljšali podvozje, mu dodali novo posodo za gorivo, karoserijo pa dodatno ojačali za primer trka. NISMO version FAIRLADY Z ima močnejši pogonski agregat, ki zdaj premore 261 kW/355KM, izboljšane so vozne lastnosti, dodelano vzmetenje, izboljšana je tudi notranjost, nov pa je še aero body kit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.