Nissan razkril novi x-trail

Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail Foto: Nissan Novi nissan x-trail
Nova generacija Nissanovega največjega športnega terenca v ponudbi v Evropo prihaja poleti leta 2022.
Oglej si celoten članek

Nissan pripravlja ofenzivo novih športnih terencev. Že kmalu k nam prihaja novi qashqai, zatem pa tudi povsem električna ariyja, prihodnje leto pa še novi x-Trail, čigar svetovna premiera je bila na avtomobilski razstavi Auto Shanghai 2021 na Kitajskem.

Foto: Nissan Novi nissan x-trail

Kaj vse zmore Modri gumb, ki nam je zelo pomagal pri vožnji

Enako kot njegov bratranec qashqai je zasnovan na konstrukcijski osnovi CMF-C Zveze, ki omogoča tudi vgradnjo Nissanovega pogonskega sklopa e-power. Gre za četrto generacijo družinskega športnega terenca, pri Nissanu pa zagotavljajo, da je ohranil formulo prejšnjih generacij, kar pomeni veliko prostora v kabini, prilagodljivost - na primer zložljivo tretjo vrsto sedežev, dodaja pa novi pogonskim sklop.

Foto: Nissan Novi nissan x-trail

Pomlad 2021 Nissan začel razkrivati svoj najbolj pomemben model za 2021

Edinstvena značilnost e-powerja je, da bencinski motor služi izključno za  proizvajanje električne energije, kolesa pa poganja le elektromotor. To pomeni, da motor z  notranjim zgorevanjem lahko ves čas obratuje v optimalnem območju, kar vodi k manjšima  porabi goriva in izpustu CO2 kot pri tradicionalni rabi motorja z notranjim zgorevanjem. Pri Nissanu pravijo, da so pogonski sklop namenili tistim, niso pripravljeni sprejeti povsem električnega avtomobila, radi pa bi uživali prednosti elektrificiranega pogona.

Foto: Nissan Novi nissan x-trail

Nova generacija To je povsem novi nissan qashqai!

Še naprej pa bodo na voljo tudi različice s štirikolesnim pogonom.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.