Niva se vrača na teren

Foto: GM-Autovaz Lada niva koncept Foto: GM-Autovaz Lada niva koncept Foto: GM-Autovaz Lada niva koncept
Saj še niste pozabili lade nive, kajne? Še ta mesec bo na moskovskem sejmu predstavljen koncept, ki napoveduje novo generacijo tega zimzelenega terenca.
Oglej si celoten članek

Pri GM-u pravijo, da bo koncept dokaj verodostojna napoved serijskega modela, ki naj bi na ruski trg prišel v letu 2016. "Nova oblika bo veliko bližje našim aktualnim oblikovalskim smernicam. Po drugi strani pa bo z robustnostjo nakazoval, da bo še naprej to prava niva," je po pisanju Carscoopa dejal šef GM-Autovaz Jeffrey Glover. 

Trenutno niva sicer že nekaj časa nosi Chevroletovo oznako, a je z rahlimi dodelavami to praktično še isti avto, kot je bil leta 1977. Čeprav je tehnološko ostala nekaj desetletij nazaj, pa je lastnike vedno znova prepričevala s svojimi terenskimi zmogljivostmi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:56 14. Avgust 2014.

    land rover , puch, lada niva, pajero, galoper. to dragi moji so terenci, ostali so samo njihove sence in kakor …

  • 20:31 14. Avgust 2014.

    Terenec za na teren, ne pa kot večina ostalih za nastopanje po asfaltu in paradiranje povzpetnikov.

  • 11:54 14. Avgust 2014.

    kje si Rifle!!! ???? nivo so ti vzeli!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.