Avto
27 ogledov

Niva se vrača na teren

Lada niva koncept
1/3
GM-Autovaz
Saj še niste pozabili lade nive, kajne? Še ta mesec bo na moskovskem sejmu predstavljen koncept, ki napoveduje novo generacijo tega zimzelenega terenca.

Pri GM-u pravijo, da bo koncept dokaj verodostojna napoved serijskega modela, ki naj bi na ruski trg prišel v letu 2016. "Nova oblika bo veliko bližje našim aktualnim oblikovalskim smernicam. Po drugi strani pa bo z robustnostjo nakazoval, da bo še naprej to prava niva," je po pisanju Carscoopa dejal šef GM-Autovaz Jeffrey Glover. 

Trenutno niva sicer že nekaj časa nosi Chevroletovo oznako, a je z rahlimi dodelavami to praktično še isti avto, kot je bil leta 1977. Čeprav je tehnološko ostala nekaj desetletij nazaj, pa je lastnike vedno znova prepričevala s svojimi terenskimi zmogljivostmi. 

Komentarjev 3
  • police 20:56 14.avgust 2014.

    land rover , puch, lada niva, pajero, galoper. to dragi moji so terenci, ostali so samo njihove sence in kakor pravi johan spohan..... za nastopače!!teh na žalost je vsak dan več. nešteto krat sem se moral s puntotom umakniti ...prikaži več taki kravi, da je gospod ali gospa ostala na asvaltu. lol

  • Johan Spohan 20:31 14.avgust 2014.

    Terenec za na teren, ne pa kot večina ostalih za nastopanje po asfaltu in paradiranje povzpetnikov.

  • police 11:54 14.avgust 2014.

    kje si Rifle!!! ???? nivo so ti vzeli!