"Noseča punca, žena vé, moram prodati"

Foto: Instagram/darth_baal
Foto: Instagram/darth_baal
Bi bili radi na mestu tega lastnika harley davidsona, ki se mora posloviti od svojega ljubljenca?
Oglej si celoten članek

V oglasniku v ameriški zvezni državi Indiana se je pred dnevi pojavil nenavaden oglas za motor z 12.600 prevoženimi miljami (nekaj čez 20.000 kilometrov) in za ceno 7.800 dolarjev (5.850 evrov), poroča Daily Mail.

Po tradicionalnem začetku z opisom osnovnih značilnosti 11 let starega harley davidsona lastnik v dveh naslednjih vrsticah oglasa razloži, kaj stoji za relativno ugodno ceno.

"Noseča punca, žena vé, moram prodati, odvetnik želi denar," se konča oglas. Možakar gotovo ne bo več imel toliko časa za vožnjo z motorji, ko bo otrok enkrat rojen, a je to v njegovi situaciji očitno še najmanjši problem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.