Nov Center za prodajo vozil poslovnim uporabnikom

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Emil Frey Avtocenter širi ponudbo tudi za poslovne uporabnike.
Oglej si celoten članek

Emil Frey Avtocenter je na ljubljanski enoti na Dunajski 122 uredil Center za prodajo poslovnim uporabnikom. Tu bodo podjetjem in obrtnikom pri nakupu lahkih dostavnih vozil Fiat Professional in Peugeot svetovali specializirani prodajalci. Poskrbeli bodo za prodajne ponudbe po meri, servisno-vzdrževalne pakete in posebne ugodnosti pri financiranju.

Avto Električni dostavniki na pohodu

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, bodo uporabniki na enem mestu dobili celovite informacije o modelih in njihovih prednostih, hkrati pa prejeli tudi prilagojeno ponudbo z možnostmi ugodnejšega financiranja in načrtom vzdrževanja, vključno z izračunom predvidenih stroškov in prihrankov.

Foto: Žiga Intihar Emil Frey Center za dostavna vozila

Renault Renault najavil pomembne spremembe pri dostavnikih

V Emil Frey Avtocentru bodo svojim poslovnim strankam omogočili tudi uporabo nadomestnih gospodarskih vozil, poleg nakupa lahkih dostavnih vozil pa poslovnim uporabnikom nudijo tudi nakup osebnih vozil po posebnih pogojih. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.