Avto > Kombinirana
136 ogledov

Nov Center za prodajo vozil poslovnim uporabnikom

Emil Frey Center za dostavna vozila Žiga Intihar
Emil Frey Avtocenter širi ponudbo tudi za poslovne uporabnike.

Emil Frey Avtocenter je na ljubljanski enoti na Dunajski 122 uredil Center za prodajo poslovnim uporabnikom. Tu bodo podjetjem in obrtnikom pri nakupu lahkih dostavnih vozil Fiat Professional in Peugeot svetovali specializirani prodajalci. Poskrbeli bodo za prodajne ponudbe po meri, servisno-vzdrževalne pakete in posebne ugodnosti pri financiranju.

citroën ë-spacetourer Avto Električni dostavniki na pohodu

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, bodo uporabniki na enem mestu dobili celovite informacije o modelih in njihovih prednostih, hkrati pa prejeli tudi prilagojeno ponudbo z možnostmi ugodnejšega financiranja in načrtom vzdrževanja, vključno z izračunom predvidenih stroškov in prihrankov.

Emil Frey Center za dostavna vozila | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar

renault express van Renault Avto Renault najavil pomembne spremembe pri dostavnikih

V Emil Frey Avtocentru bodo svojim poslovnim strankam omogočili tudi uporabo nadomestnih gospodarskih vozil, poleg nakupa lahkih dostavnih vozil pa poslovnim uporabnikom nudijo tudi nakup osebnih vozil po posebnih pogojih. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.